I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Ny maskin känns bra

Äntligen fick jag tag i den nya textiltransfersmaskinen, helautomatiskt med tryckluft, så bara trycka på en knapp så sköter den resten :-)

Min gamla maskin köpte jag när jag startade Rickes Reklam redan 1989, så den har ju varit med ett tag nu :-) men det är nog en av dom bästa och mest hållbara maskiner som jag ägt känns det som? Svensk kvalité. Den nya maskinen är också av Svensk kvalité, en Permapress  II, med den maskinen jobbar en person dessutom dubbelt så snabbt än med den gamla, dock måste man gå på gymmet i stället, för som den gamla var så fick man ta i ordentligt för att tycka, nu är det rena semestern på jobbet :-)

Permapress II, Helautomatisk, dubbla palleter, utbytbara följde med 4 olika modeller. går på el och tryckluft, kommer att bli högre och bättre tryck efter denna investering känns det som. Den kostar ny 45000 kr  exkl.moms

Man har en skön arbetsyta och ingen risk man bränner sig känns det som.

Här trycks det Pressfotovästar en akutorder som kom in idag till ett företag i Stockholm, har även levererat dessa västar till väldigt många fotografer runt om i Sverige, SVT köpte ett stort gäng när de är ute och filmar, bl.a för SOS etc. så är uppskattad produkt som säljer bra. finns på www.reklambutiken.nu

Så nu står den gamla maskinen nästan sida vid sida med den nya, bara kepspressen som är mellan och håller dom sams :-) Blir nog bra känns det som.

Vi tillverkar allt själva, så är inte beroende av någon annan leverantör förutom råvaran, kläder etc. men allt från visitkort, efterarbete, dekaler, dataskuret, väggtexter, fototapeter, posters, produktkataloger, flyers, fotouppdrag, egen stor studio och allt i samma hus dessutom!  - fördelat på två webbshoppar www.reklambutiken.nu samt www.egenposter.se och nu är det mycket studentplakat som produceras för hela Sveriges avlånga land!

Ha de bra!

/RickePostat 2013-05-20 22:25 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Raggarfest

Nu har det varit rejält mycket sista månaden, så har inte hunnit uppdatera bloggen på ett bra tag! Grymt va mycket jobb det finns om man bara vill jobba, och det vill man ju! det är grymt mycket Posters, Canvastavlor, tryck på kläder, så mycket att det blev till att investera i en ny maskin, en helautomatisk transferspress som går med tryckluft, så enkel att nästan vem som helst klarar trycka numera! men även fotograferat en hel del, se nedan från Raggarfesten  50-60 talsfesten.

Det har stripats bilar, bussar och lastbilar, här är någon bild från lördagens jobb, Bärgningsbil som ska gå i Lycksele

Nylackad och fräsch så bara skära ut och klistra på en massa reflexfolie

Tur det var fint väder i lördags, så gick hålla till utomhus!

Nu är fronten klar på denna bild.

Nedan bilder från Norsjös stora Raggarfest 50-60 talsfesten som jag nog fotograferat i tio år ? Rockabillyfesten

SE ALLA BILDER HÄR: http://www.ricke.nu/50tal   ( lite dålig upplösning på dom bilderna, men man ser ju ändå hur dom blev)

Unga raggare

Mr Jack´s från Lycksele Raggarclub

Dom tvingade på Anders Björk, Medans "Generaldirektör" en Raggarväst ...

Jo, men han platsar ju som raggare :-)

Fast man är ju van att se han i kavaj och lite mer städad stil.

Två raggarklubbar Lycksele och Norsjö byter västar för att visa varandras vänskap.

SE ALLA BILDER HÄR: http://www.ricke.nu/50tal   ( lite dålig upplösning på dom bilderna, men man ser ju ändå hur dom blev)

Nej nu jobba vidare, är mycket studentplakat som ska tillverkas och levereras från YSTAD till KIRUNA :-) fått in mycket beställningar via www.egenposter på plakaten, och det är ju bra det finns jobb!

Ha de gott!

// RickePostat 2013-05-06 21:30 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Tidigare blogginlägg

Kompisar