I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Ny maskin känns bra

Äntligen fick jag tag i den nya textiltransfersmaskinen, helautomatiskt med tryckluft, så bara trycka på en knapp så sköter den resten :-)

Min gamla maskin köpte jag när jag startade Rickes Reklam redan 1989, så den har ju varit med ett tag nu :-) men det är nog en av dom bästa och mest hållbara maskiner som jag ägt känns det som? Svensk kvalité. Den nya maskinen är också av Svensk kvalité, en Permapress  II, med den maskinen jobbar en person dessutom dubbelt så snabbt än med den gamla, dock måste man gå på gymmet i stället, för som den gamla var så fick man ta i ordentligt för att tycka, nu är det rena semestern på jobbet :-)

Permapress II, Helautomatisk, dubbla palleter, utbytbara följde med 4 olika modeller. går på el och tryckluft, kommer att bli högre och bättre tryck efter denna investering känns det som. Den kostar ny 45000 kr  exkl.moms

Man har en skön arbetsyta och ingen risk man bränner sig känns det som.

Här trycks det Pressfotovästar en akutorder som kom in idag till ett företag i Stockholm, har även levererat dessa västar till väldigt många fotografer runt om i Sverige, SVT köpte ett stort gäng när de är ute och filmar, bl.a för SOS etc. så är uppskattad produkt som säljer bra. finns på www.reklambutiken.nu

Så nu står den gamla maskinen nästan sida vid sida med den nya, bara kepspressen som är mellan och håller dom sams :-) Blir nog bra känns det som.

Vi tillverkar allt själva, så är inte beroende av någon annan leverantör förutom råvaran, kläder etc. men allt från visitkort, efterarbete, dekaler, dataskuret, väggtexter, fototapeter, posters, produktkataloger, flyers, fotouppdrag, egen stor studio och allt i samma hus dessutom!  - fördelat på två webbshoppar www.reklambutiken.nu samt www.egenposter.se och nu är det mycket studentplakat som produceras för hela Sveriges avlånga land!

Ha de bra!

/Ricke

Inlagt 2013-05-20 22:25 | Läst 5423 ggr. | Permalink
Hinner Du trycka en tröja till mig som jag kan ha på lördag,
då jag skall fotografera ett bröllop?
Kram Milla
Svar från RickE.nu 2013-05-21 11:04
Hej!
det borde vi hinna, bara vi har den på lager Kolla här: http://ri010.southwest.se/Category/116 hela klädsortimentet!

/ Ricke
Kul
Lade en order på studenplakat
Tack för påminnelsen :-)(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar