I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Sälja bilder via sms? provar på detta på försök nu...

Jag är ofta ute och fotograferar olika arrangemang, dels för många ringer och vill att jag ska komma med studion och montera upp den vid något festligt tillfälle, jag brukar oftast ställa upp och fotografera gratis, men vill ju ändå gärna ha betalt genom att sälja av bilderna som tas, så gratis fotografering, men köp gärna i efterhand. Hur brukar Ni göra?

Nu har vi jobbat hårt och tagit fram en bra lösning som jag hoppas kommer att fungera bra, dels så säljer vi färdiga posters som dom kan beställa direkt via vår shop, eller så kan dom köpa en högupplöst bild med sms betlaning och ladda hem den direkt i deras egen dator...

Kolla gärna in funktionen: www.reklambutiken.nu   klicka längs ner på menyn, beställ kundbilder här ( och Maskerad i Malå hotell, har inte hunnit lägga upp fler ännu )

 

Nedan några bilder som blev tagna på Malå Hotell i Lappland 31/3-1/4 kommentera gärna...

 

Wolverine

Cowboy

Maffian

 

Tyvärr fick dom inte ha med sig riktiga pikadoller för detta var ju plåtat i en foaje på ett Hotell i Lappland...  det kan gå riktigt Wilt till här uppe så kanske det är bra om dom har vapen i papp :-)

 

Krutov spelade

Jag och en kille till var jurry och utsåg vinnare till maskeraden, svårt att välja bland 230 inbetalda, men blev Vargen och Häxan efter lång överläggning, personligen tyckte jag en annan först som var ganska originell.

 

Här är en bild till på vinnarna som förövrigt blev lite rikare, närmare bestämt 1500 kr :-)

 

 En och annan semesterfotograf hade sökt sig till festen åxå :-)

 

Hälften kvinna hälften man...

Den manliga sidan ...

Och den kvinnliga sidan :-)

 

Även grabbarna från Pistvakt var på plats på Malå Hotell kvällen till ära!

 

Det blev nog lika många vimmelbilder som studiobilder vilket är roligare att fota än stela studiobilder, men det kanske är roligare med en poster av en studiofotograferad bild gissar jag?

 

 

Kolla alla bilder om ni vill på www.ricke.nu/maskerad

 

men kolla gärna in den nya sms funktionen på www.reklambutiken.nu kanske någon fler som gått i dessa tankar?

och kommentera gärna vad ni tror om det eller om någon annan har erfarenhet av detta och hur mycket man kan ta för en högupplöst bild i detta samanhang? är jag för billig? men samtidigt vill jag ju sälja åxå, och tror inte denna målgrupp är beredd att betala så mycket för en högupplöst bild?

 

Finns även fler utvalda på min facebooksida: http://www.facebook.com/profile.php?id=745619920#!/media/set/?set=a.10150719245059921.422093.745619920&type=1

 

/ Ricke

 

 

 Postat 2012-04-02 20:01 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Tidigare blogginlägg

Kompisar