I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Supersnabb fotosession med nyfunnen modelltalang

När jag fotograferade årets examen så upptäckte jag en riktigt bildskön dold modelltalang,  jag frågade henne om jag fick ta några testbilder. så jag ringde henne typ 30-40 minuter före vi fotograferade i kväll och frågade om hon var sugen på ta lite bilder i solnedgången, hon hade inte lång tid på sig, men hon är naturligt vacker, så hon behöver inte lång tid att fixa till sig för en fotosession, eller bedöm själva? att hon har talang? detta är hennes första fotosession och den varade knappt 30 minuter så alla bilder är spontana, ingen planering alls...

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE OCH BÄTTRE SKÄRPA!

Modelltalangen heter Tina Jakobsson

 

 

 

kanske lite halvkallt för det är ju september, men lite får man ju offra sig :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi han inte ta mer bilder än så, för nu kom natten och då blir det svart, tyvärr... men håll med att hon är perfekt som modell...

 

Jag fick lite ideer om henne som indian, en fjäder hängande i håret, en häst och vips så är hon en indian... eller? men kul och lättsam att fotografera.

Tack för att jag fick låna dej en stund Tina!

 

// RickePostat 2012-09-18 19:55 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Hösten är här...

Två tonåringar och två vuxna förälskade par står sida vid sida och tittar ut över den härliga utsikten :-)  ( klicka för större bilder )

Även en och annan singel åxå för den delen :-)

Norsjövallen bron över till Finnäs

 

 

Norsjövallen i Wilda Wästerbotten

Önskar alla en härlig höst!

 

Mvh RickePostat 2012-09-18 14:01 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Action och 50 års fest...

Det var längesedan jag skrev i min blogg, så kanske dax att pilla in lite som hänt under helgen så kanske jag kommer igång med att blogga lite mera? :-)

Fotade lite lekbilder i studion, Eveline ville ha lite actionbilder till hennes portfolio så här är en av dem som blev tagna. ( studio med brun bakrund, rökmaskin och två maskinguns, bara dragit i kontrastspaken samt färgen i raw filen, annars original )

den här fungerar kanske på hennes blogg som huvud? lite väl dragna i registret, men effektfullt?

 

Nedan bilder är bara vanliga familjebilder...

 

Det blev dubbla 50 års uppvaktningar i helgen, här är det min broders tjej som fyllde 50 år, uppvaktade henne i Skellefteå i Lördags, sedan blev det Matfesten, och bio Batman.

 

( tagen med mobilkameran ) En helt underbart trevlig kvinna som hälsade på mig i helgen, hon ville inte visa ansiktet på bild :-) Här spår hon min namnteckning och det stämde ganska bra med hur mitt liv ser ut så blev lite impad faktiskt! :-)

 

 

och idag fyllde min kära fina storasyster 50 år, så var dit och uppvaktade henne åxå. oj va tiden springer iväg när man har skoj... bara 3 år kvar nu så är man lika gammal som henne...Postat 2012-09-03 00:13 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Tidigare blogginlägg

Kompisar