I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Action och 50 års fest...

Det var längesedan jag skrev i min blogg, så kanske dax att pilla in lite som hänt under helgen så kanske jag kommer igång med att blogga lite mera? :-)

Fotade lite lekbilder i studion, Eveline ville ha lite actionbilder till hennes portfolio så här är en av dem som blev tagna. ( studio med brun bakrund, rökmaskin och två maskinguns, bara dragit i kontrastspaken samt färgen i raw filen, annars original )

den här fungerar kanske på hennes blogg som huvud? lite väl dragna i registret, men effektfullt?

 

Nedan bilder är bara vanliga familjebilder...

 

Det blev dubbla 50 års uppvaktningar i helgen, här är det min broders tjej som fyllde 50 år, uppvaktade henne i Skellefteå i Lördags, sedan blev det Matfesten, och bio Batman.

 

( tagen med mobilkameran ) En helt underbart trevlig kvinna som hälsade på mig i helgen, hon ville inte visa ansiktet på bild :-) Här spår hon min namnteckning och det stämde ganska bra med hur mitt liv ser ut så blev lite impad faktiskt! :-)

 

 

och idag fyllde min kära fina storasyster 50 år, så var dit och uppvaktade henne åxå. oj va tiden springer iväg när man har skoj... bara 3 år kvar nu så är man lika gammal som henne...

Inlagt 2012-09-03 00:13 | Läst 7027 ggr. | Permalink
Va fasen.....50 är ingen ålder! Mitt i livet bara.....:-). Fina bilder!
Svar från RickE.nu 2012-09-03 08:10
Tack! Klart du har rätt, försöker intala mig att bli hundra ;-) och få vara frisk med bra hälsa!
Fina bilder, både studiobilderna och familjebilderna!



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar