I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Gamla farsan

Min fina gamla pappa, han är nog den snällaste och mest omtänksamma  människa jag känner. Han kom in just när jag skulle ställa in ljuset för svart bakgrund, så man tager vad man haver :-)

Han är bara drygt 70år och fortfarande pigg och kry, och hoppas han fortsätter så i tjugo år till minst :-) Han har bara ett öga, det andra förlorade han när jag var liten, tror det var 1972? en läkarmiss då han besökt sjukstugan i två års tid och sagt att det känns som han hade något i ögat, efter 2 års tjat så åkte han själv till Umeå, där hittade dom en stålflisa som börjat rosta... så när han vaknade ur narkosen var han utan ett öga, även om han var fullt seende på det före, men dom var rädda att det skulle sprida sig till det andra ögat.

Minns i alla fall att han var superduktig på pingis före han förlorade ögat, efter det så blev det svårt med avståndsbedömningen, men nu har det gått så lång tid och hjärnan har vant sig med ett öga, så man får hoppas att han inte råkar ut för något på det seende ögat, för då är det 100% risk att bli helt blind.

Världens snällaste och finaste Pappa :-)

Inlagt 2013-04-04 18:23 | Läst 6879 ggr. | Permalink
Han ser frisk och bra ut din far! hälsn Danne
Han ser väl inte gammal ut!!!
Han har iallafall kvar glimten i ögat ;)
Fint porträtt av far din!!

Med vänlig hälsning, Kenneth



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar