Mitt företag sponsrade Norsjö Hockey igår och blev Matchsponsor, så delade ut reklamlappar för att marknadsföra mig mer på orten, har varit dålig på det sista åren.  Norsjö Hockey har köpt allt via oss, och tryckt alla matchkläder etc. så vill gärna visa min uppskattning genom att sponsra dom, Tack!

Hade även en blivande? Fotograf med mig på nio år, han hanterade 1DS MKIII riktigt bra, tog många fina bilder :-)

Har inga som han tog här, men ska lägga upp alla han tagit på en separat sida.

En sida av bladet...

Nu till Matchen!

Det var Norsjö Hockey - Arvidsjaur som möttes. I första perioden så tog Norsjö ledningen med 3-0 och alla, inkl. spelarna i Norsjö trodde det var klart...

Så dom slappnade av, lite för mycket visade det sig...

I andra perioden gjorde Arvidsjaur 2 snabba mål, var inte en minut mellan målen... Så ställningen var nu 3-2 till Norsjö

Är svårt att fota och få bra bilder i hallen, dåligt och ojämt belyst samt att det verkar vara olika belysning så vitbalansen är svår att få lika över hela hallen?

Nr 81 Andreas Nilsson slog in 3 e målet för Norsjö

Allt skedde redan i första perioden, många trodde det nu att matchen var klar, och grabbarna började slappna av... lite för mycket visade det sig för i

Period 2

Gjorde Arvidsjaur spelare

Nr 14  Kim LundgrenArvidsjaurs första mål och bara några sekunder efter small det till igen och Nr 28 Fredrik Davidsson gjorde 2:a målet, nu tror jag Norsjö försökte skärpa till sig och inte släppa en kvittering

Period 3

Efter 19 minuter in i matchen så kvitterar Nr 14 Kim Lundgren och det blev oavgjort när perioden var slut, så blev förlängning 5 minuter, men var fortfarande oavgjort, och dessa matcher måste man ha en vinnare...

efter förlängningen blev det straffar...
Arvidsjaur vann straffar 2-1 så blev 4-5 till bortalaget Arvidsjaur

och så här glada blev bortalaget

Kan man säga annat än grattis till dom! Man håller givet på hemmalaget, men Arvidsjaur gjorde det bra att komma tillbaka och vinna från ett underläge på 0-3 i första perioden. Men man kan aldrig ta ut en vinst i förskott som också visade sig här i Norsjö i går kväll.

Men tycker Norsjö spelade riktigt bra trots slutet, och blev riktigt imponerad vilka räddningar Norsjös Målis Nr 31 Robin Viksten lyckades ta. Så grabbarna blev ändå vinnare med en erfarenhet rikare... Kämpa tills signalen ringer oavsett om man leder överlägset :-)