I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Hektiska dagar

Nu har det varit full rulle i en vecka eller så? känns som man inte sovit på väldigt länge nu... så blir en riktigt tidig kväll för att vara jag känns det som :-)

Har inte hunnit lägga upp fler bilder från skotertävlingen som jag lovat ännu, men det kommer...

I går blev det fotojobb från 07.30 till typ 24.00, här är några bilder som är fotade för en dörrtillverkare, miljöbilder på plats. För webb och broschyr...

Sedan körde jag fast bussen, fick hjälp att ta mig loss, tack Krister på Arctic buss! och har hunnit köra fram alla bilder, leverera, hunnit göra lite reklamjobb är en mässa i helgen och företagen är ute i sista minuten som vanligt! Har hunnit uppvakta min son Casper som fyllde 18 år idag! så det är full fart...

( klicka för större och bättre bilder )

Snyggt med runda fönster

 

tre olika dörrar... ljuset bakom kommer från riggade blixtar. var för mycket prylar runt omkring och tunga maskiner så gick tyvärr inte flytta heller :-(

Synd på elskåpet, får nog klona bort och montera in en snygg passande tavla där kanske?

Röda fönster, cool dörr... har bättre miljöbild på denna, men ett exempel.

Fotade dörrar i olika miljöer på två olika orter, så blev nog en 17 mil med bil i går.

Sedan från 18.00 fotograferade jag ett Hotell och Konferens för webben och broschyrer

Hotell

Konferens

 

Hotellrum

lite detaljer är alltid ögongodis...

 

Han även ta lite utomhusbilder när en villig modell ställde upp för bilder i en jacuzzi.

( tyvärr mycket som jag inte ville ha med på bild på högersidan, bl.a locket till jacuzzin )

Jeeee... tummen upp trots det snöar!

 

 

brrr... klar nu eller?

När jag körde till jobbet i morse så passerade jag just när dom höll på flytta ett tvillinghus med tillhörande garage, så stannade till och tog lite bilder på det.

Se mer av det på www.norran.se

Hum... körde fast min Mercabuss så stod och väntade på hjälp när en Arctic Buss stannade och frågade om jag ville ha hjälp ! -TAck Krister för att du drog loss mig :-)

inte bra med bakhjulsdrift, för trots nya vinterdäck så är den väldigt lätt att köra fast med, skulle nog behöva lite mer last än blixtar och stativ i den för att det skulle bli lite tyngd bak.

Han förbi och uppvaktade min son i kväll! han fyller 18 år idag... Hipp hipp hurra!!! så nu har man inga barn under 18år längre... känns lite läskigt, för känner mig inte så jäkla gammal :-)

Han gjorde en god tårta ...

som var riktigt smarrig och god faktiskt! Tack Casper!

Min son närmast, sedan min gamla farsa och Börje en gammal vän och han var tidigare gift med min storasyster, men kommer alltid att vara goda vänner trots dom gick skilda vägar för ca 20 år sedan?

 

Nä ska sova nu, en tyff dag i morgon, mycket reklamjobb, en massa posters, rollups etc som ska göras, för det är företagsmässa på lördag så ska både hinna ta fram material för några företag, samt att jag ska visa upp vad mitt företag kan erbjuda.... har varit dålig på marknadsföra mig själv för ortsbefolkningen, kanske dax efter så många år i branchen ...

 

Ha de gott!

/ Ricke

 

 

 

 

 

 

 

 

Inlagt 2013-01-31 22:40 | Läst 6672 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar