I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Risliamatörernas 30 års jubileum

Det har verkligen varit fullspäckad helg, från 30 års fest, bio ( Tom Cruise ), Teater revy med Risliamatörernas 30 års jubileum i Minigloben.

Marie fyllde 30 år i helgen så var där och firade henne i går i Åbyn strax utanför Burträsk. Det var kul att träffa hon och hennes familj, inte ofta man har tid att ralla runt och hälsa på släkt och vänner , Grattis igen till 30 år Marie :-)

Sedan blev det att svänga om hos broder i Skellefteå på en snabb kopp kaffe, därefter blev det sena Bio i Skellefteå, Jack Reacher med Tom Cruise, var riktigt bra tycker jag!

Sedan blev det en kopp te och lite gomackor hos Helene och Börje i Skellefteå, så kom hem typ 02 tiden i natt...

I morse blev jag väckt av sonen som just slutat praktiken tidigare, vi skulle ju dra in min dotter Elinas bil på min firma för att tina upp den, för vi skulle laga den efter Risliamatörernas 30 års jubileum som började kl 13.00.

Casper övningskörde till Risliden där Amatörerna håller till med sin revy i Minigloben som det heter, så passade på att ta med kameran och tog lite kort för vädret var ju bara helt underbart vackert idag, kallt som bara den, men vackert...

Helt klart väder och solen var framme, men värmde nog int nå mycket idag för det var typ -20 grader hela dagen. här är vi på väg till Revyn i Risliden, min son övningskör och jag dokumenterar hans körning :-)

Vackert när solen lyser upp dom djupfrysta träden

 

Fint, men undrar flera gånger på sistone om det är meningen att man ska bo i en frysbox? för tycker inte om kylan speciellt mycket... så i bland funderar jag på sälja det man har och dra till något varmare land, i allafall på vintern, fast... våren är fint och varmt å härligt... så kanske om något år om man lever och hälsan får vara bra? och min yngsta son flyttat till eget boende...

 

Nu är vi framme i byn Risliden som ligger ca 2-3 mil utanför Norsjö där jag bor, väldigt fin liten by faktiskt, eller hur?

 

 

Nu blev det Revy med Risliamatörerna ( klicka på bilder för större och bättre kvalité )

Här är det Tord Lundgren som nu förstått var pungen sitter :-)

 

 Annie Lööf  från Centern/ Riksdagen var med, här spelas hon av Arianne Bjuhr och frågas ut av Ilo Lindberg båda från Norsjö

 

 Här är det Ilo Lindberg och Arianne Bjuhr som spelar ett par som varit gifta och ska snart fira sin 30 åriga bröllopsdag, men mannen har glömt det och bokat ett hotell i Luleå med sina polare för att se en Hockeymatch mellan Skellefteå och Luleå, och det var precis den helgen dom skulle fira sin 30 åriga bröllopsdag ...

Det är lite blandat, revy , sketcher och mycket musik mellan varven, så full rulle hela tiden! här är det Arianne, Sanna, Anna-Märta, Anna och i mitten ILO som sjunger.

Duktig på gitarr är Simon Holmlund likt Janne schaffer med lite härligt stil. Arianne och Ilo ser importerade ut!

Här är det Ilo Lindberg som är med i programmet Bonde söker fru...

Det var en musikal om en bonde som sökte fru, han ville inte ha en brud med tillgjorda känslor som skulle hålla programmet ut,  utan dem skulle vara äkta...

Dom var för unga, för tatuerade ...

Men till slut så fick han träffa den rätte :-)

Alla som är med är duktiga på att spela och sjunga, här är det Sanna som sjunger.

Simon Holmlund på gitarr...

Rockar loss...

Simon Holmlund med Ilo i bakrunden och Tord Lundgren vid trummorna.

Ingen Revy utan dessa herrar...

I hela 30 år har dessa herrar varit med i revyn som Jarnii och en oli... spelas av Tord Lundgren och Håkan Bränström. Roliga herrar som med bredbonska pratar om det mesta och är skoj.

Även Lappen Anti var med som alla tidigare år, han var riktigt skoj som alltid.

Efter Amatörer blev min son och jag bjudna på mat hos min mor och far tillsammans med övriga syskon och några av deras barn/ungdomar, det belv en god fläskfile med sallad och ungsstekta potatisar. tack!

Sedan blev det till att skruva i min dotter Elinas golf, byta ut en bakspegel som gått sönder av någon konstig anledning :-) samt plocka bort några krossade glas-extraljus...

gick riktigt bra och hyfsat snabbt ändå!

 

Så helgens sammanfattning:

30 årsfest = kannonbra!

Bio med Tom Cruise = skitbra!

Risliamatörerna= Super bra och roliga!

Så är nöjd och utmattad, ska nu göra kvällen och sova riktigt gott efter denna helg!

hoppas även ni haft en trevlig helg?

 

/Ricke

 

 

 

 

 

 

 

Inlagt 2013-01-13 22:46 | Läst 6044 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar