I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Besök av en Gangster...

Nu är Julen och Nyårshelgerna förbi och nu börjar det att nalkas till att jobba och slita igen för att ha råd med mat på bordet, bränsle i både bil och skotern, hyran ska betalas och underhåll för min son, försäkringar och andra förnödenheter som hör livet till...

Hoppas ni haft en lika underbar jul och nyår som jag haft! Hela elva dagar i Marsfjällen gjorde susen för min trötta och stressade kropp :-) ( se gärna tidigare blogginlägg från Marsfjällen och dess äventyr )  tror det var länge sedan jag var ledig så länge i sträck utan att jobba, fick faktiskt mersmak av att vara ledig och fotografera det jag ville utan att någon ställde krav på hur bilderna ska se ut eller användas till, kändes bra!

Här nedan:

I går eftermiddag vid 17-18 tiden fick jag besök av denna lilla gangster som bara är ett år ännu :-) Var inte längesedan han tog sina första stapplande steg, men nu springer han nästan runt som en liten gangster!

Vid en snabb titt så kan man tro att det är en cigarr, men det är faktiskt en kaka som han knaprar på :-)

Men inte kul att fota barn som är både trötta och hungriga, för det är inte så lätt med dom stackars små att sitta där och försöka vara glada ändå.

Spexar runt i studion :-)

Han är inte bara lite snuvig den stackars gangstern.

Tog även lite "kort" på hans tvillingsyrra med dom klotrunda ögonen, hon är dock lite mer försiktig.

Åsså storasyster som är något år äldre här med en rufsig Dolly Parton peruk.

Kolla nere i högra hörnet, då ser ni hur små dom verkligen är en ettåring som tittar på Mamma när hon försöker fastna på bild :-) ( hon är med på 5:e bilden uppifrån och det är hennes tvillingbroder som är Al Capone på dom första bilderna.

'

Det blev även lite bilder på fina Marie som snart fyller 30 år Hipp Hipp Hurra!

Inlagt 2013-01-07 19:56 | Läst 4300 ggr. | Permalink
Fina bilder som vanligt! Tänk om alla "gansters" var lika gulliga som den du fotat! =) Då skulle världen allt vara lättare att leva i!
Ha en fin kväll!
Svar från RickE.nu 2013-01-07 20:34
Tack! jo tänk om alla "gangsters" vore så goa :-) haha...
Önskar även dig en härlig kväll!

/Ricke



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar