I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Premiärturen med den nya snöskotern

Jag köpte en "ny" begagnad skoter, en Polaris FST Switchback, en 4-taktare med turbo på hela 145 hk som bara gått 230 mil av en släkting, här är min son Casper glad inför premiärturen då skotern nyss är lastad av släpen och redo för en åktur på vid sommarstugan vid Norsjön. Vi har lite för lite snö att köra i skog och mark ännu tyvärr, men det har varit rejält kallt så isarna är väldigt bra och stabila.  Han har väntat otåligt på detta ända sedan tidigt i morse :-)

 

Med oss följde även min fina söta underbara flickvän AnnaPia som fick låna min Harleymössa för att inte frysa om hjärnkontoret, det var ändå bra väder med endast minus 5 grader på termometern, det enda som fattades var solen, men med sådant sällskap så behövdes ingen, för hon lyser ändå upp som en sol :-)

WOW Farsan, - vilken kanonmaskin!  Min son Casper sedan han testat några svängar! Den går ruskigt bra, tyst, stark och hyfsat snabb med turbon och sina 145 hk, så kommer nog att bli en rolig vinter bara snön kan komma så man kan burka och testa den i lite lössnö!

Vi var ute i tre timmar, och på dessa tre timmar han Casper köra typ 7 mil på sjön :-) själv blev det inte många minuter man fick tid att prova den.

Fast lite tid han grabben stå stilla och äta en korv i alla fall.

Det blir ju fort mörkt ute denna årstid här uppe i norr, men vad gör det när man har en mysig brasa, kaffe, korv, glögg och trevligt sällskap som lyser upp trots mörkret.

 

Riktigt härlig dag trots man sällan såg röken av varken den nya skotern eller grabben på långa stunder . Det är bara för härligt att vara ute i den friska luften, inget stress, inget arbete utan bara ta det lungt!

 

Hoppas Ni haft lika trevlig dag!

/Ricke

 

 

 

 

 

Inlagt 2012-12-08 23:23 | Läst 3812 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar