I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Osäker rättning av bingolotter?

Hum... Jag städade min lägenhet idag och blev lite förvånad när jag hittade gamla oöppnade bingolotter i ett inplastat kuvert, prenumererar på dom av misstag så hade förmodligen missat detta i stressen? Men lite småfundersam vart jag ju ändå... Tänk att jag kanske var miljonär utan att veta om det? :-) haha ...

I kuvertet som var från Augusti låg det tre lotter 12,19 och 26 :e augusti...

Jag skyndade mig till datornm och slog in www.bingolotto.se för där finns en rad där man kan rätta lotterna, jag klickade på rättalänken:

Skärmdumpar från Bingolotto ( vet inte om man får göra så, men vill ändå visa er och enklast är ju med bilder eller hur? )

Nu rättade jag alla på en gång bara skrev in och rättade... hade även en sedan tidigare ( september som var orättad, så var nu 4 lotter jag skrev in raderna på...

Och INGEN VINST!

SUCK!

 

Men tänkte jag visst i fasen är det konstigt att jag inte har någon vinst så jag klickade igen på rätta lotten och klickade på rätt lotten för varje ny lott i stället som jag gjorde första där jag körde alla utan att klicka på rätta lotten uppe i vänstra hörnet ( d.v.s att jag öppnade länken till rätta lotten för varje ny gång )

Nu vann jag 100 kr i kontanter på en lott och blev ju lite gladare, sedan var jag ute och promenerade en stund och funderade på just Bingolotto, tänkte att så osäkert rättningssystem dom har på nätet? så närjag kom hem igen så körde jag lotterna en gång till...

och när jag körde min vinstlott igen så visade den INGEN VINST? jag tänkte att nog fasiken är det något galet, så jag körde alla en gång till och...

Nu vann jag 2st nya bingolotter på en annan tidigare nitlott? så nu är jag lite förvirrad?

Och undrar hur många miljoner som Svenska folket inkl. jag själv slängt bort i tron att det var en nitlott? undrar om man kan kolla hur många sålda vinster som aldrig hämtats ut från Bingolotto?

Framöver så tar jag med Bingolotten till Affären så får dom skrapa rutan FÅR EJ SKRAPAS och kolla i deras dator om det likaförbenat inte kan vara en vinst trots att man tror det är en nitlott?

Så litar inte mera på detta rättningssystem som dom har på nätet efter detta kan jag säga...

 

/Ricke

 

Inlagt 2012-10-20 14:13 | Läst 19853 ggr. | Permalink
Vilket mörker! Det låter ju lurandrejeri lång väg........undrar vad tillsynsmyndigheten säger om det?
En tuffing på motorcykel som spelar på bingolotto! Najs!
Svar från RickE.nu 2012-10-20 17:50
Japp tuffingar kan åxå spela Bingolotto :-) Efter min morsa vann en ny Volvo och Farsan vann en Miljon så har jag börjat spela, kunde ju vara skoj om man hade råd med en nyare och större Harley, då kan man bli ännu tuffare :-)

/Ricke
Johan Ekelund 2012-10-20 18:06
oj, ja, fan då borde man ju börja spela...
Jag rättade dina lotter och får 2st Sverigelotter, jag spelar BingoLotto - direkt och rättar alltid efteråt och det har alltid stämt, rätt på vinster och rätt på niter, troligen blev något fel när du gjorde det.

Dragningen sker i förväg därför är lotten igenklistrad och så finns ett skrapfält som de i butiken kan se om det är vinst på den.
Svar från RickE.nu 2012-10-20 17:52
Ja verkar blivit något galet? kanske bara tillfälligt? men lite konstigt ändå kan man tycka, 100 lappen som jag enl detta rättningsystem vann, var ingen vinst? men måste vara tillfälligt fel?

/Ricke
Jag tycker att det tydligt visar att det är just det. Ett lotteri! ;-)
Kul att det var vinst i alla fall:) Här i usa har de varnat för just det där att gå och kolla lotten på bensintappen eller var man nu kollar den. Det har uppdagats att viss personal i kassan säger att Nä..det var ingen vinst och så har de själva lagt beslag på den. Då gällde det nåt miljonlotteri. Så det är nog bra att kolla själv oxo.
Men det är väl annorlunda i Sweden:)



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar