I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Fotade en go kille i studion förra fredagen...

Fotograferade Daniel Larsson när jag följde han till Stockholm i förra månaden och han fick träffa sina stora Idoler, läs mer om det här: http://www.fotosidan.se/blogs/rickes/daniel-fick-traffa-sina-idoler.htm

Har varit och är mycket på jobbet, både fotouppdrag och reklamuppdrag, så därför hinner jag sällan uppdatera denna sidan. Som tur är så har vi vuxit och fått fler medarbetare för att hinna leverera allt som frågas efter :-) har superbra med jobb inne och det växer varje dag, så det känns ju verkligen roligt!

Här är Några bilder av Daniel Larsson när han besökte oss i vår Studio i Norsjö förra fredagen, hinner ju inte hålla denna uppdaterad, men här kommer det några bilder av en go och trevlig kille och som visade sig vara riktigt duktig och passande framför kameran :-)

Daniel Larsson, Skellefteå   klicka gärna på bilden och läs gärna mer om hans liv här: http://www.fotosidan.se/blogs/rickes/daniel-fick-traffa-sina-idoler.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

han visar sig även vara en duktig sångare...

 

Kommentera gärna om du orkar? nu ska jag hem till min lilla mysiga lägenhet och göra helg ;-) det sägs väl att man ska sluta tidigare sådanahäringa helger eller hur?

// Ricke

 

Inlagt 2011-11-04 17:30 | Läst 7827 ggr. | Permalink
Läste tidigare ditt reportage om resan till Stockholm. Kul för Daniel att få träffa sina idoler! Han mer än de flesta av oss behöver få sina drömmar uppfyllda! Blogginlägget var även en nyttig påminnelse om att inte ta det vanliga livet för givet. Att leva i nuet och njuta av det är viktigt.
Antar att Daniel tycker att det är ok att du skriver om honom och visar bilderna.



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar