I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Tisdagsträffen i Skellefteå 24 maj

Tisdagsträffen är en motorcykelträff, där man träffas på torget i Skellefteå varje tisdag under sommaren, första träffen för i år var förra tisdagen den 17 maj, tyvärr hade jag ingen möjlighet att åka till Skellefteå den dagen, så nu blev det andra tisdagsträffen som blev min första för i år.

Min Hoj är en Harley Davidsson Wide Glide. Jag köpte den i april och då hade den bara gått 340 mil, nu har den snart passerat 500 mil och säsongen har inte börjat ännu :-)

Vi blev bara två som körde från Norsjö till Skellefteå för att åka med i tisdagsträffens karavan denna dag, vi har ca 8 mil enkel väg innan vi kommer fram till Skellefteås och möjligheternas torg, där samlas alla typer, åldrar och hojar för att tillsammans glida iväg på utflykt och njuta av vårt gemensamma intresse.

Det var nog bara ca 100 st som trotsade vädret och plockat fram hojarna denna dag, utflykten gick till Kanotudden inte så långt från Skelleftehamn-Ursviken.

 

Vi åkte redan 17.20 från Norsjö, och hinner med att surra en stund med folket på torget, kl. 18.30 åkte vi från torget mot kanotudden, ingen förutom Affe och några närmaste han som leder tisdagsträffen vet vilket som är slutmålet.

Både unga och gamla samlas för deras gemensama intresse...

Det är många kvinnor som kör sina egna maskiner...

 

Efter vi kört igenom staan, så samlas vi oftast i utkanten för att tillsammans köra i karavan, bara hojar så långt ögat kan nå...

Framme vid dagens utflyktsmål kanotudden...

prydligt uppställda...

 

Sedan köper man kaffe macka av en förening som blir tillfrågad att göra mackor och sälja till oss hojåkare ...

Affe, det är han som håller i trådarna...

Det blev rejält sent innan vi var åter i Norsjö... för vi körde runt ovädret, så vi missade nästan hela regnet... men då körde vi över Piteå hem :-) mätaren slutade på drygt 30 mil denna kväll och vi var åter hemma igen efter 00:00 som oftast efter våra utflykter ;-)

 mer information om tisdagsträffen hittar ni här: http://www.tisdagstraffen.com/

 

 

Inlagt 2011-05-25 22:22 | Läst 10880 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar