I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Slalom och fest

Jag är tillbaka från Danmark och Norge, blev sju eller åtta flygresor och fem hotell på sju dagar samt en massa mil i bilen för att kunna ta dom bilder som mitt fotouppdrag gick ut på. ( se tidigare blogg för mer info )

Nu är jag tillbaka i Västerbotten, i går åkte vi till Malå i Lappland och köpte "nya" slalomskidor som de säljer ut i slutet av säsongen, vi provåkte dem innan, känns lite konstigt att åka skidor nu denna årstiden som i slutet på april, men det beror ju på att jag varit i Danmark och södra Norge och jobbat, där är det ju nästan sommar nu, ja i Danmark hade ju träden redan blommat ut.

Ingen bra bild, det är från självutlösarn på G10:an, men det är i allafall en bild från slalombacken som vi åkte igår 25/4 2009.

Min fru fyller jämnt snart så när vi kom hem hade ett gäng "brudar" gömt sig och slängde en filt över henne innan hon så vilka det var och drog iväg med na...

Sedan åkte de iväg med henne...

 

fixade till henne, måla naglarna ...

Sminkade henne och fixade en 50-tals frisyr ...

snart är hon klar...

Blev hon en 50-tals brutta? snart bär det iväg...

 

Fler kompisar anländer...

Vi hade hyrt en 50-tals raggarbil med chafför för att ta oss till en 50-tals fest...

Själv fick jag åka MB cab med egen privatchafför.

 

Vi stannade efter 7 kilometer och körde på taket, det är lite för tidigt här uppe i norr att köra nercabbat. Nu är vi på väg till Krogen i skogen. ( 2,5 mil mitt i skogen där det ska vara raggarfest eller 50-tals fest heter det väl )

Här är ju frugan och en massa "tjej" kompisar som just anländt med raggarbilen.

Roligt hade vi nog...

 

Utanför festlokalen så kom det fler och fler amerikanska bilar ju närmare småtimmarna vi kom, här är det Cheriffen som anlänt.

 

Observera att det är snö under bilen ännu...

( vissa bilder från Canon kompakta G10 och en del från 1dsMKIII, Ni ser säkert vilka bilder som kommer från den sistnämnda kameran, tycker det är stor skillnad i kvalité )

Ha det bra!

 

Mvh Ricke

 

 

Inlagt 2009-04-26 19:21 | Läst 17671 ggr. | Permalink
Vilken kul helg ni hade, älskar 50 tals stil. Snygga bilar, brudar ..och foto:o)



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar