I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Slutkörd...

I dag blev det äntligen en ledig dag, det har inte inträffat på riktigt länge och det var skönt. Först åkte jag och frugan skidor typ 2-3 km, sedan åkte vi ut och körde skoter hela familjen samt en kompis till dottern och en kompis med flickvän till oss. Det är dock inte billigt när vi kör tre snöskotrar... tror bensinen med olja och allt sådant gick loss på närmare 1000 kr bara för familjens skotrar... hum.

Vi körde ca 3 mil enkel väg till en enslig liten by där vi grillade varmkorv, drack kaffe och ljög lite för varandra ;)

Det snöade dock och var dåligt väder, men det var riktigt kul ändå. När vi kom hem så blev jag dock helt slut, fattar inte riktigt vad som tagit åt mig, men håller nog på vara helt slutkörd, har sovit sedan 19.00 och bara vaknat till för att somna om igen...

Nåja, det går nog över sedan man vilat till sig lite!

Bås på sensorn i en kompaktkamera

Bilden ovan är från en annan skoterfärd, bilderna jag tog idag blev inte så bra med tanke på vädret, och så upptäckte jag att jag fått in ett bås på sensorn i min lilla poketkamera Canon G10, det är väl bara att skicka in den för rengöring? måste väl täckas på garantin eller? jag rengör ju själv mina systemhus, men inte ett kompakthus, för skruvar jag sönder det så lär jag väl inte få ihop det alls?

Hoppas Ni får en trevlig vecka!

Ha de bra!

/Ricke

Inlagt 2009-02-23 00:04 | Läst 7893 ggr. | Permalink
Tokvacker bild!

Underbara vinter!

(det skrivs mycket i bloggarna här om att våren ska komma snart.... men herregud, nu är det bästa vintertiden! Ljust, snö och vackert!)
Svar från RickE.nu 2009-02-23 08:40
Ja, helt klart är det den bästa tiden att bo här uppe bland snön nu, mars, april och maj är den klart bästa tiden, köra skoter, sola. fiska, vila upp sig i vårsolen.

/Ricke



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar