I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Billigt kan bli dyrt...

Mina nya glasögon kostade 400 kr per dag !

Jag köpte några nya glasögon på http://www.favoptic.com/  och dom har verkligen låga priser, Jag köpte ett par solglasögon slipade med mitt synfel, och ett annat par som jag beställde även proggresiva, och dom dyraste som jag beställde proggresiva med antireflexbehandlat glas... i och för sig så dom dyraste kostade typ 1200 kr men så hade jag dom bara i typ 3 dagar, sedan tappade jag ner dem i golvet och glaset gick i två delar? - tyckte det var märkligt för mina glasögon som säkert är en 4-5 år gamla har jag nog tappat ner "typ 2000 gånger" och dom håller hur bra som helst ännu! Dom bågarna jag köpte är sk. båglösa så dom har borrat hål direkt i glaset och fäst i hop dem på det viset, när de föll i golvet och gick sönder så misstänkte jag att det måste blivit något fel vid tillverkningen, att det blivit någon spricka eller så när de borrat i glaset, för nog borde de klara att man tappar dem i golvet?

Jag skickade in glasögonen för att be dem titta på dem och undersöka om det var ett fabrikationsfel. Fick svar idag att så var inte fallet, utan dom ska skicka tillbaka dem som de är trasiga... Jag frågade om de inte kunde göra ett nytt glas, svaret blev att dom kunde inte göra ett nytt glas. Så jag bad dem att få köpa två nya glas, även om det ena är nytt och inga fel på, men även där blev svaret, nej vi säljer bara kompletta bågar med glas... suck då är det bara att köpa nya glasögon igen då, även om jag nyss betalat dom som bara var använda i dagarna tre.

Men tänker Ni nu, han köpte ju flera par och det är riktigt... men solglasögonen är svårt att använda för jämnan och dom andra proggresiva var så jäkla fula, ser nästan ut som Harry Potter i dem, familjen skrattar åt mig då jag har på mig dem så dom har jag bara när jag är ensam hemma och har lyset släkt ;)   jag får ha mina gamla beprövade tills jag sparat ihop 1200kr och får råd att köpa nya igen.

Så billigt kan bli dyrt!

Ha de bra!

 

( När jag fotograferar är jag dock oftast utan glasögon )

 

Mvh Ricke

 

 

Inlagt 2009-01-13 21:49 | Läst 7442 ggr. | Permalink
Men fy vad tradigt! Då blir man inte alls glad inte... tycker ändå att företaget kunde varit lite mer tillmötesgående. Som du säger det måste ju kunna hålla lite grann iallafall tycker man. dåligt som bara den.
nåja famla på tills du får nya Harry eller jag menar Ricke ( kan du inte skicka en bild när du är Harry Potter det skulle jag vilja se :-)
kramix Pia
Svar från RickE.nu 2009-01-13 22:08
Jo man blir lite putt, men det är ju självförvållat när jag tappade ner dem, men visst är man besviken över att dom inte håller bättre än så, helt klart...
hahaha jag kan maila dig en bild när jag ser ut som Harry Potter, vill dock inte visa mig offentligt så haha...

Kram Ricke
Jag vill också ha en "Harry Potter" bild ;o)
Kram Milla

Ps. Själv tänkte jag beställa linser för första gången på nätet. Hoppas det fungerar bättre då... Lycka till med glasögonen! Ds.
Svar från RickE.nu 2009-01-13 22:24
haha... får väl maila en då jag tagit den ;)
fördelen med linser är att dom kan man tappa ner utan att de går sönder :)

Tack!

Kram Ricke
Goodwill tycks de inte ha hört talas om på Favoptic... Men det är ju bra att du delar med dig av dina dåliga erfarenheter så kan vi andra undvika att anlita dem...
Förresten tycker jag att du visst kan lägga ut en bild här på dig som Harry Potter.. Han är ju riktigt söt! ;-)
/Jenny



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar