I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Vilken härlig dag!

Trots fest igår och sova riktigt länge idag så blev dagen riktigt härlig!

Vi kom hem från festen kl 02.00 i natt, sedan är man ju alltid hungrig när man kommer hem mitt i natten så det blev lite gofika innan vi kryper till kojs.

Vaknade eller snarare blev väckt av min dotter som är 16 år, hon som skrek till min son som är13 år att hon aldrig får sova på morgonen, själv trodde jag det var radion som stod på och att de sjöng otroligt falsk, men det visade sig vara sonen som provade sin nya karaoke utrustning som han fick i julklapp!

Jag tittade på klockan och den var ju nästan 11.30 ... ojsan vad tiden springer iväg ;) Frugan jagade upp mig ur sängen och nu skulle vi åka 3 km skidspåret innan frukosten, visst kändes ju inte så där otroligt skoj, men man vill ju inte trotsa henne heller, så iväg och åka skidor, det gick faktiskt mycket bättre än jag vågade hoppas på, det var riktigt härligt och vädret var otroligt bra, ja det var t.o.m. plusgrader ute. Jag hade tänkt stoppa G10:an i fickan och ta med den, men var rädd att en skulle bli fuktskadad när jag åkte skidor så den fick dock stanna hemma.

Efter skidturen så blev det en halvfrukost och sedan åkte vi ut med snöskotrarna hela familjen, det var riktigt roligt trots att det började regna lite undertiden vi körde, men vad gör det då allt är helt underbart.

Jag tog med Canons nya kompaktkamera G10:an i skoteroverallen innan vi åkte iväg på skoterturen ( 1ds.en var för stor för den fickan ) så här kommer lite bilder från eftermiddagen...

( Jag har tagit alla bilderna med G10 oftast mellan Iso 400-1600 och med blixt i synk på 2:a ridån för att få lite mer fart i bilderna. )

Min son som sitter på den ena skotern undrade varför jag stannade och skulle ta bilder just nu? Han såg nog inte riktigt vad jag såg, men detta var vad jag såg och förevigade

 

Svårt att hålla stadigt, speciellt med synk på andra ridån.

Vi körde högt upp på ett berg där vi såg alla husen som det lyste så fint från, jag vet inte riktigt vad min fru håller på med?

 

- men hon verkade dock ha skoj!

 

 

Härliga ljus när solen gick ner bakom berget.

 

Det började regna.

Hela familjen samlade i solnedgången.

 

När vi kom hem blev det hemmabakad kebabpizza utan ost, riktigt gott trots avsaknaden av osten ;)

I morgon blir det till att jobba igen, så nu är tyvärr ledigheten slut för denna gången!

 

Ha det bra!

Mvh ricke

 

 

Inlagt 2008-12-26 19:17 | Läst 8935 ggr. | Permalink
Härliga bilder!!
Vilka härliga bilder med mycket fart och glädje, Det är nästan så man blir sugen på att sätta sig i bilen och köra upp! har ju ledigt till trettonhelgen *S* men det är klart om det har börjat regna så är det ju inte lönt ... vill ju se snööööö i massor .
kramix
Härliga bilder. Jag börjar ångra mitt beslut om att sälja skotern.

/Janne
Vilka goa bilder från skoterturen Ricke.
Sen blir man ju avundsjuk på själva skoterturen. Det är ju så sjukt kul att åka skoter.
Lyllos dig.
/Daniel



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar