I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Rensade bort nästan 400 bilder i albumen på fotosidan...

Oväntat besök ( bilden är tagen på Liljeholmen augusti 2008 ) större bild: http://www.fotosidan.se/gallery/viewpic.htm/1453001.htm?set=mp

 

Ursch, upptäckte att jag hade nästan 450 bilder i blandade kritik album här på fotosidan så jag Jag tog bort ca 400 bilder, tänkte ta bort hela skiten, men det blev så jag sparade 39 bilder till sist.

VEMODIGT

Man har ju varit medlem sedan oktober 2002 och det är sällan man radderat sedan dess och det mesta är ju bara skitbilder ändå, det känns lite vemodigt när man plockar bort dom, man minns ju varje sekund när man tog dem. Svårt att välja vilka man ska ha kvar och vilka man ska ta bort också, sparade några som ligger i olika pooler, men långt ifrån alla som åkte.

Men bättre att dom flesta av mina bilder ligger i papperskorgen i stället för på fotosidan ;)

Hur gör Ni? håller ni efter och radderar efter som eller är ni också "lata" och låter bildberget här på FS bara växa utan kontroll? Vilka bilder ska man raddera då man ska städa? ska man plocka bort dem alla och börja om från början eller ska man kanske inte alls ha så många bilder här och ha dem på egna hemsidor eller i papperskorgen?

Jag plåtade till kl. 02.00 i studion i går natt, så jag har lite ont i skallen nu, så det är nog bäst att sova lite...

Ha de bra och jag önskar alla en trevlig helg då det snart är fredag!

 

Mvh Ricke

 

Inlagt 2008-09-18 23:36 | Läst 5138 ggr. | Permalink
Mitt bildberg är en liten upphöjning på gräsmattan än så länge. Trots det har jag rensat =) Jag tar bort de bilder som väldigt få tittar på eller får ingen eller bara någon kommentar på lång tid. Däremot har jag blivit tvungen att rensa i mina favoriter. Man får ännu inte ha fler än 100 st där och det svider varje gång jag tar bort en för att ge plats åt en ny. Fotosidan var positiv till att utöka antalet i favoritpoolen men än har inget hänt.
Ökar bildskörden i mycket långsam takt. Tar ett tag innan jag når taket. Är mycket kräsen vad jag lägger upp.

/Gunnar
Jag brukar rensa med ojämna mellanrum.
Man blir ju lite less på sina bilder ibland och vill dra in nytt på FS. Fast i ärlighetens namn har jag blivit dålig på att lägga upp bilder i kritikpooler.
Det blir att de flesta bilder hamnar på min blogg.
/Daniel
Roade mig att titta lite på vilka bilder du rensatt, ganska kul att tumnaglarna på dina polbilder ligger kvar fast bilden är rensad, ger liksom en minnessten över bilden...
Micke
Måste erkänna att det är dags att rensa-
Måste ta mig i kragen



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar