I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Rent en glad ren och lite nattbilder

En glad ren som blev fotograferad under Jokkmokksmarknaden med den lilla kompakta Canonen G7X så inte alltid storleken på kameran spelar så stor roll, utan renarna poserar gärna till en liten kamera också.

Har varit sjuk sedan i tisdags, feber, snuva och trött, men tyvärr är man egen företagare och kan som inte vara hemma för det, utan har jobbat hela veckan trots det, I lördags då man slappnade av kom som allt och tror jag sov bort hela lördagen, på kvällen blev vi dock bortbjudna på mat hos bekanta, helt otroligt gott faktiskt, men trodde inte jag skulle orka då jag varit så dålig. Känns som tre glas vodka rensade bort alla bakterier som var kvar, för när jag vaknade på söndagsmorgonen kände jag mig klart piggare och bättre, så medicinen fungerade nog bättre än jag kunde tro i alla fall...

Så åkte ut och tog nå kort i kväll

Laven i Malå med härliga kvällsfärger

En kvällsbild med lång slutartid från sågen, röken och ljuset blir så skönt. Hade med mig min sambos son som är elva år, han tycker det är kul att följa ut och fotografera. ( så om du tittar noga ser du en skymt av hans stativ och även han lite suddig när han inte satt så stilla ) 5D MKIII som ligger direkt på backen ca 30sek.

Jag trodde det kanske skulle synas lite Norrsken, men tyvärr inte trots klar himmel, så vi roade oss med att fota lite annat när vi ändå åkt ut...

Dom röda strecken är en bil som passerar, min sambos son har sin kamera på stativet som syns i bild och givetvis är det en Canon han har på det stativet.

Åkte förbi hos Kunosson tidigare på kvällen, han höll på tvätta upp sin fina bärgare för det skulle komma en och göra ett reportage med hans lastbil för en tidning. ( tagit med lilla kompakten Canon G7X )

Nu blir det sova, för en ny hård arbetsvecka står för dörren...

Ha de gott!

/Ricke

Inlagt 2015-02-16 00:30 | Läst 4953 ggr. | Permalink
Första bilden är ju så klockren! =) Hade passat fint som julkort!
Ha det så bra idag! =)



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar