I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Nice men tuff vecka

Veckan som var är nog den tuffaste jobbmässigt på länge, tror jag jobbade minst 07.00-00.00 varje dag måndag-fredag, samt att det var marknad på lördag och var även där för att visa upp mig och vad jag kan erbjuda på hemma orten, jag brukar vara dålig på marknadsföra mig lokalt, men oftast har jag bra med jobb och då hinner man inte.

Var mycket fotojobb, både ute hos företag och inne i studion, men även en massa andra reklamjobb.

Här är några av bilderna...

Ett fotouppdrag för Ishallen / Kommunen, ska vara till en stor skylt på ca 6 meter. Det är Norsjös egen hockeystjärna och OS Medaljör Kristina Andersson med medaljen runt halsen.

OS Medaljen från 2012 INNSBRUCK.

Musikgruppen Gott & Blandat musikgodispåse för Affischer och för CD omslag

Det blev även ca 200-250 porträtt / helbilder i olika vinklar dels på ett stort företag och sedan är det valtider, så har fotograferat alla partier här runt omkring för valaffischer och kampanjblad.

Dessutom hunnit stripa upp en hel del fordon, bussar, tryck en massa kläder  etc, så nog finns det jobb om man vill jobba, helt klart!

Snart får jag tag i en Quadkopter för att kunna erbjuda lite flygbilder, så ska bli spännande, så ser fram mot detta :-)

Mvh Ricke

Inlagt 2014-04-29 23:01 | Läst 4803 ggr. | Permalink
Ps, Kristina Tjejen med OS medaljen är fotograferad så, bara pucken som är inlagd i efterhand, samt medaljen är förbättrad för att synas bättre, men tycker hon gjorde det bra ifrån sig att ha detta leende samtidigt som hon slog allt hon kunde med klubban :-) Så Tack för din insats Kristina Andersson .ds



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar