I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Personliga dekalkitt till skoter

Idag fick jag klar en skoter som jag säkert jobbat med i tre dagar innan alla dekalerna satt på plats :-) så ingen höjdaraffär direkt, men på sikt kanske det lönar sig då man har grundmallen klar för just denna modell: Ski-doo Freeride 2014 mfl. är en massa modelles som har samma grunddesign, så borde passa till rätt många modeller?

en tejprulle/hållare ligger på skissen så man ser ungefär storleken på den mindre sidodekalen.

Tror det tog nästan två dagar att bara mäta upp hela skotern och rita om den som vekroriserad fil för print och utskärning, testade även printa ut på en billigare folie för att se passformen och utifrån dessa justera så de skulle passa in bättre.

så ovan ser ni första grundmallen...

Så ser den ut den nya Ski-doo Freeride 2014 års modell, inte många dekaler och väldigt blek kan jag tycka?

Testade lite olika alternativ med den billigare folien först, men kunden ville ha fjällmotiv...

Jag har ju en hel del foton i mina arkiv, just detta är från Marsfjällen när vi var där i förra julen och påsken, så visade ett förslag med denna bild till kunden och skulle nog fungera tyckte hon...

så gjorde dekalerna, klarlackade i stället för laminera, och ...

Här är en del av dekalsatsen klistrad.

Nu börjar det likna något eller hur?

Nu sitter även dekalen på chassit under dynan

Så ja, vad tycks?

Blev lite coolare med personlig stil eller ?

Funderar på göra en sida ungefär som egenposter, fast egendekal där man kan lägga upp olika färdiga mallar som kunden själv kan se hur sitt egendesignade motiv kan bli direkt på sidan innan dom beställer? har ju några månader på mig innan säsongen börjar igen, för här är den snart slut om inte snö och kyla kommer en sväng till?

Mvh Ricke

Inlagt 2014-03-12 19:36 | Läst 8323 ggr. | Permalink
Skitsnyggt jag ser ju att du borde göra till hojar med? Många som renoverar gamla men inte vill lacka om. Då har du säsong 24/7 året runt :-)
Svar från RickE.nu 2014-03-12 21:29
Tack! jag ska nog först testa helfoliera min gamla Harley och köra ut något snyggt motiv till den, så blir det säkert fler hojar efter det? synd att dygnet bara har 24 timmar ;-) finns så mycket man vill göra! Men helt klart en sida med grundmallar som folk kan designa sina egna snöskotrar / hojar, tror det ligger i tiden, för folk gillar det som dom själva skapat och inte massproducerat känns det som.

Mvh Ricke
Supersnyggt!! Vilket jobb du har lagt ner, men så blev det bra också!
Svar från RickE.nu 2014-03-13 14:44
Tack så vänligt! Heléne :-)

Mvh Ricke



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar