I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Torsdag

I dag är det torsdag, bara en vecka kvar att jobba sedan en välbehövlig semester! ( ja nästan, har dock lovat fota ett bröllop nästa helg ) blir skönt att koppla från jobbet lite faktiskt, i dag har jag mest kört ut banderoller, tryckt kläder, men har även hunnit med en liten fotosession, kan dock inte visa bilderna här just nu, men kan visa en annan bild som togs spontant i samma veva...

Klicka för större och bättre skärpa/bild

Nåja blev två spontana bilder fotograferade i skuggan då det är stenblå himmel ute, solen gassande på topp här uppe i Norr just nu, hoppas bara det håller i sig under min semester också :-)

Tänkte vara ledig i morgon fredag, men... p.g.a DHL strulat bort ett kolli med banderollduk som skulle komma idag, så får jag det i morgon och får köra ut allt som är lovat innan helgen först, sedan kanske jag hinner se lite av kvalen av Dragracing i Fällfors? annars kommer jag garanterat se och fotografera finalerna på lördag, fick en liten ideé hur jag kan ta bilder som ingen annan lyckats ta?

Så kolla in här sedan så kanske jag lyckades med det, annars önskar jag er alla ni som har semester - Fortsätt ha det bra och ta det piano :-) Ni andra önskar jag en trevlig helg!

/Ricke

Inlagt 2013-07-11 18:25 | Läst 5748 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar