I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Reklam på bilar

Har varit en hektiskt vecka och det är bara onsdag ännu! har hunnit mer än jag själv kan tro, men då är det jobbat från tidig morgon till över midnatt i ett antal dagar nu och det känns faktiskt, så ska lugna ner mig lite snart, blir ju semester efter sista lovade bröllopet efter den 20 juli, så två veckor ledigt i slutet av denna månad känns ju bra att se fram emot.

Här är två bilar jag tillverkat alla dataskurna logotyper och texter, samt monterat det på dessa arbetsbussar.

Gjorde först en vit och sedan en

Blå likadan buss, men här var jag tvungen att göra vit outline på logotypen för att den inte skulle försvinna in i den redan blå färg som bussen hade.

Jag lånar ut min egen firmabil MB Vito till mina kunder när jag jobbar med deras fordon, så fick åka HD på lunchen, inte helt fel heller bara det inte regnar.

Har även tryck en massa kläder, gjort 10 talet banderoller 2000x700mm, tryckt biljetter, visitkort, dekaler, Posters och gjort några skyltar denna vecka, men även hunnit några fotouppdrag, b.la Hotell Källan som ni ser i förra blogginlägget :-) så har varit långa dagar.

Snurrar på bra på mina webbshoppar www.egenposter.se samt www.reklambutiken.nu samt den fysiska klädbutiken, så känns bra!

I dag hälsade även min dotter som bor i Stockholm numera på med en kompis, så tog några snabba bilder på dom i studion :-)

Min älskade dotter, inte ofta man ses numera, saknar dig enormt! så kul att få träffas, vi lunchade tillsammans på ett litet café idag :-)

Haha, var inte riktigt med här :-)

Elina och en av hennes barndomskompisar, hon bor i Lycksele men hälsade på min dotter när hon var här "hemma i Norr" gulp vad tiden springer iväg, tycker det var bara några år sedan båda dessa var typ 11-12 års åldern och nu är dom 21 år, helt ofattbart ju!

Hum, jag har ju jobbat bort hela mitt liv känns det som just nu :-( startade min reklamfirma redan 1989, då var jag i deras ålder och det känns ju inte alls länge sedan jag startade mitt reklamföretag?

Oj så kul att träffa Mirran också, brukade använda henne som modell för en del jobb, men tiden har gått, se här:

HD Brud vid slussen http://www.fotosidan.se/gallery/viewpiclarge/217999/1444470.htm?set=mp

den bilden var tagen 2008-09-08  och nu har det gått 5 år sedan dess! tycker det var kanske två år sedan :-)

Men använde henne till andra jobb mins jag också

Här en framsida till en broschyr för Norsjö Gymnasium

- Vilket väljer du? som bilden överst, flytta från orten och studera på ett Gymnasium i en större närliggande stad, bo i egen lägenhet eller studera på ortens Gymnasium, bo hemma, studera i lugn och ro, bli bortskämd av mamma och pappa, samt spara pengar, dessutom lockade Gymnasiumet med att gick man där så betalade skolan körkortet!

Så bilderna talar väl för sig själva?

Nåja vad tiden springer i väg? fast det kanske beror på att det är så jäkla kul att jobba med Foto & Reklam? för älskar mitt yrke...

Kommer snart ett till blogginlägg, fick nämligen tag i en rolig pryl i dag ...

/Ricke

Inlagt 2013-07-03 19:40 | Läst 4110 ggr. | Permalink
Bra, ständigt på språng och alltid fotograf i alla lägen Kul att du berättar Bert Rökå



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar